Bursa su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ve Gürsu ilçelerinde su kesintisi uygulanacak.

Bursa su kesintisi
OSMANGAZİ

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi ilçesinde 3 Aralık Perşembe günü su kesintisi yapılacak.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, altyapı çalışmaları sebebiyle Hamitler Mahallesi Gür Caddesi kuzeyi ve Güneştepe Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi kuzeyinde kalan bölge ile civarında 3 Aralık Perşembe günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

 

GÜRSU

 

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, altyapı çalışmaları nedeniyle; 

 

Gürsu İlçesi Zafer, Kurtuluş ve İstiklal mahalleleri ile Yenidoğan Mahallesi’nin alt kısımları, Gürsu OSB, Cambazlar, Kazıklı, İğdir, Kumlukalan, Adaköy, Hasanköy, Ağaköy ile civarlarında 5 Aralık Cumartesi günü 00.10 ile 24.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

 

 Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X