Bursa Tan Okulları’nda 50. yıl gururu

Cumhuriyet’in 100. yılında 50. yaşını kutlayan Özel Bursa Tan Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde muhteşem bir gala gecesine imza attı.

Bursa Tan Okulları’nda 50. yıl gururu

Ulaş GİRGİN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Sosyal ve akademik alanlarda donanımlı gelecek nesiller yetiştirmeyi misyon edinmiş Özel Tan Bursa Eğitim Kurumları’nın Öğretmen ve yöneticileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve Tan Okulları’nın 50. yılı münasebetiyle Heybeli Otel’de düzenlenen gecede bir araya geldi.

Özel Tan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erten Kayan, konuşmasına “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet var olacaktır. Okulumuz da Cumhuriyet’in izinden gitmeye devam edecektir” sözleriyle başladı.

Özel Tan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erten Kayan

Kayan, “Cumhuriyetimiz 100. yılını kutlarken Tan Eğitim Öğretim Kurumları da 50. yılını kutluyor. 50 sene içinde Tan Okulları’na hizmet etmiş, merhum babam, Tan Okulları Kurucusu Ergin Kayan, yine Tan Okulları’nın kurucuları, babama yol arkadaşlığı yapmış, Mehmet Fehmi Özuslu, Mehmet Nuri Özhan ve Öztürk Aydın başta olmak üzere tüm öğretmen, müdür, müdür yardımcıları, yardımcı memur arkadaşlarımız, velilerimiz, öğrencilerimiz, Tan Okulları’nı Bursa’da bir yerel marka, Türkiye’de de marka haline getirmiştir. Hepsine en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

ÖĞRETMENLERİ ONURLANDIRDI

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutlayan Erten Kayan, “Başta, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bugüne kadar ülkeye hizmet etmiş, bu kutsal görevi yerine getirmiş emekli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, onlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Müzik eşliğinde keyifli anlar yaşanan gecede, Cumhuriyet’in birlik ve beraberliğinin simgelerinden biri olan zeybek oyunu da sergilendi.

Yönetim Kurulu Başkanı Erten Kayan ve Genel Müdür İbrahim Zafer Kayan tarafından  Tan Okulları’nın değerli emekçileri, öğretmen ve yöneticilerine onur plaketi takdim edildi. Gecenin finalinde Erten Kayan ve İbrahim Zafer Kayan, bu özel günü, öğretmenleriyle birlikte pasta keserek kutladı.

 

İbrahim Zafer Kayan, Erten Kayan
Selçuk Türkoğlu, Erten Kayan
Erten-Nalan Kayan
Nazlı Kavas, Merve Şentürk, Melike Güzel, Simge Çelik, Berfin Keskin
Yasin Koçak
Dilek Çatalkaya, Tuğçe Şabanoğlu, Şebnem Güler, Emine Doğu, Nesrin Eriş, Leyla Vatan Sever, Buse Özdemir, Ece Eğilmez
Göktuğ Sak, Büşra Eriş Oltu, Yücel Tan, Süleyman Beloğlu, Deniz Özdemir, Rüstem Baldemir, Eray Konaklı, İrem Konaklı
Erten Kayan, Mehmet Fehmi Özuslu
Emine Doğu, İbrahim Zafer Kayan
Furkan Sayın, Erhan Büber, Zekiye Yüce, Yasin Koçak, Mehmet Benli, Aylin Dayıoğlu, Safiye Can, Ebru Açıkbaş.
Aziz Güven, İbrahim Zafer Kayan
Deniz Özdemir, İbrahim Zafer Kayan
Mehmet Benli
Deniz Özdemir
Leyla Vatansever
Eda Sarıcan
Ayşenur Aladağ
Uygar Sözer
Büşra Eriş Oltu
Furkan Sayın, Emine Doğu, Deniz Özdemir, Yasin Koçak
Selim Genç, Deniz Özdemir
Zekiye Yüce, Ayşehan Toroman, Ebru Açıkbaş, Necla Kulcu
Furkan Sayın

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X