Bursa tek ses oldu

Merinos Lions Kulübü’nün ‘Her şey yeşil bir dünyada eğitim için’ sloganıyla düzenlendiği ‘All Star’ gecesinde sahneye çıkan Bursalı 28 solist, şarkılarını bu kez sosyal sorumluluk projeleri için seslendirdi.

Bursa tek ses oldu

RIDVAN DEMİR

Bursa’da bir ilke sahne olan geceden elde edilen gelir Merinos Lions Kulübü’nün burs verdiği öğrencilerle, yapımı devam eden Alzeimmer Hasta Konuk Evi yapımına aktarıldı. Yılardır Bursa eğlence yaşamına yön veren 28 sanatçının alfabetik sıralamayla sahneye çıktığı Jolly Joker’deki gece büyük ilgi gördü. Sunuculuğunu Ünal Özbay’ın üstlendiği gecenin açılış konuşmalarını yapan 118 K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni İlknur Kutucu ile Merinos Lions Kulübü Başkanı Dilek Bolat, projeye katkı sağlayan Bursalılara teşekkür ederken, bilet satın alan herkes için birer fidan dikileceğini açıkladılar. 

Düzenlenen gecede sahneye çıkan isimlerden Akın Soy, Buse Türker, Mehmet Çevik, Sami ve Quzu Muammer Urunca  seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla alkışlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X