Bursa trafiğinde zor anlar! Saniye saniye böyle yansıdı

Bursa’dan son bir haftada cadde ve sokaklarda dolaşırken görüntülenen başıboş hayvanlar sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler bu duruma tepki gösterirken, yetkililerden yardım istediler.

Bursa trafiğinde zor anlar! Saniye saniye böyle yansıdı

Son bir haftada özellikle şehir merkezinde trafik yoğunluğunun fazla olduğu bazı cadde ve sokaklarda dolaşan başıboş hayvan görüntüleri sosyal medyada izlenme rekoru kırarken sürücülerin trafikte yaşadığı tehlikeli anları gözler önüne serdi.

Ankara Yolu Yakın Doğu Çevreyolu üzerinde başıboş halde koşan bir at, o saatte işe giden bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Bu olay birkaç gün sonra aynı yol üzerinde bu sefer toplu halde koşan atlar, trafikte seyir halinde olan bir otomobilin üzerine doğru koşunca sürücü zor anlar yaşadı. O anları cep telefonuyla kaydeden bir kişi sosyal medyada paylaştı.

İNEK, DEVE, KOYUN…

Ankara Caddesi üzerinde başıboş gezen bir inek, yine trafikte seyir halinde olan sürücülere zor anlar yaşatıp Cumalıkızık Kavşağı’ndan mahalle içerisine kaçarak gözden kayboldu.

Samanlı Caddesi’nde akşam saatlerinde çekilen bir başka görüntüde ise, bir aracın arkasına bağlanıp zorla götürülmeye çalışılan deve bu kadarına da pes dedirtti. Aynı cadde üzerinde bir sürücü gece yarısı yola fırlayan koyun sürüsüne çarpmamak için son anda durabildi, o anları ise saniye saniye kaydetti.

Başıboş bırakılan hayvanlar yüzünden trafikte kaza tehlikesiyle burun buruna gelen sürücüler, hayvan sahiplerine ağır ceza uygulanmasını istedi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X