Bursa Ülkü Ocakları’ndan spora tam destek

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin tüm Türkiye genelinde ‘Uyuşturucuya Hayır Spora Evet’ sloganıyla organize ettiği spor çalışmalarına Bursa Ülkü Ocakları da katıldı.

Bursa Ülkü Ocakları’ndan spora tam destek

Bursa’da birçok spor faaliyetinin yanında olan Bursa Ülkü Ocakları yönetimi, MaKE Taekwando Spor Kulübü’nü ziyaret ederek destek sözü verdi.

Kendisi de milli bir sporcu olan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Saltık, spor kulüplerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, desteklerinin süreceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı ve Antrenörü Nevzat Yaşar da, Ülkü Ocakları yönetimine yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Her zaman ülkü ocaklarının tam desteğini hissettiklerini belirten Yaşar, “Kendilerine verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Biz de antrenör ve sporcularımızla her zaman Ülkü Ocakları için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.

Ziyarette; Kulüp Başkanı ve antrenörü Nevzat Yaşar, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Saltık’a milli takım forması hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X