Uludağ Üniversitesi’nden flaş karar! Eğitim nasıl devam edecek?

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Senato Toplantısı’nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi programının daha önceden planlandığı şekilde devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

Uludağ Üniversitesi’nden flaş karar! Eğitim nasıl devam edecek?

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, yapılan görüşmeler sonunda lisansüstü eğitim tıp, diş hekimliği, sağlık bilimleri, veteriner, ziraat, spor bilimleri, güzel sanatlar, fen-edebiyat (fen bölümleri) ve eğitim (güzel sanatlar) fakülteleriyle devlet konservatuvarında eğitim karma yapılacak.

Mühendislik, mimarlık, iktisadi ve idari bilimler, ilahiyat, hukuk, İnegöl işletme, fen-edebiyat (sosyal bölümleri) ile eğitim (güzel sanatlar bölümü dışındaki bölümler) fakültelerinde eğitim çevrimiçi gerçekleştirilecek.

Yabancı diller yüksekokulu ile teknik bilimler, İnegöl, Karacabey, sağlık hizmetleri, Harmancık Meslek Yüksekokulunda eğitim karma diğer meslek yüksekokullarında ise çevrimiçi devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X