Bursa üretime değer katacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı katma değerli üretimin merkezi haline getireceklerini söyledi.

Bursa üretime değer katacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ile birlikte Bloomberg’e konuk olan Altepe, Türkiye’nin 2023 hedeflerine güçlü şehirlerle ulaşabileceğini vurguladı. BTSO’nun ortaya koyduğu projelerle Bursa’ya değer kattığını ifade eden Altepe, ”Altının değerini sarraf bilir. Bursa’nın değerini de yerel yöneticiler bilir. Bu noktada kentler kendi haline bırakılmalı ve herkes destek olmalı. Bursa’yı dünya ticaretinden daha fazla pay alan, katma değerli üretimin merkezi haline getireceğiz. Bunun altyapısını kuruyoruz” dedi.

ALTEPE BÜYÜK ŞANS

BTSO Başkanı Burkay da, kentte yerel dinamiklerin şehrin geleceği için uzun yıllar sonra uyum içinde çalıştığını ifade etti. ”Başkanımız Recep Altepe Bursa için büyük bir şans. Artık Bursa, aynı şarkıyı aynı ahenkle söylüyor” diyen Burkay, 1963 yılında Türkiye’nin ilk OSB’sini kuran Bursa’nın, Türkiye ekonomisine yön verdiğini anlattı. Burkay, ”Yeni OSB de bundan sonraki 40-50 yılı garanti altına alacak. Ortak hedef doğrultusunda Bursa’nın 40 yılına şekil verecek adımları birlikte atıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X