Bursa Valiliği’nden YGS önlemi

Bursa Valiliği, 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan YGS’ye katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyenler için 4 ilçenin Nüfus Müdürlüklerinin sınav günü 07.00-10.15 saatlerinde açık bulundurulacağını bildirildi.

Bursa Valiliği’nden YGS önlemi

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Geçiş Sınavına (2016-YGS) katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyenler için ilimiz Osmangazi, Gemlik, Mustafakemalpaşa ve İnegöl İlçe Nüfus Müdürlükleri 13.03.2016 Pazar günü 07.00-10.15 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.”

Açıklamada, müracaat edecek adayların beraberlerinde ÖSYM Aday İşlemleri Sistemindeki ile aynı iki adet fotoğraf getirmelerinin zorunlu olduğu ve ayrıca 18 yaşını doldurmamış adayların anne, baba veya vasisinin müracaatının gerektiği hatırlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X