Bursa Valisi Canbolat’tan bayram mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bursa Valisi Canbolat’tan bayram mesajı

Canbolat mesajında, bütün İslam aleminin hasretle beklediği, manevi dünyasını temizlediği, hoşgörü ve bereketin simgesi, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazanı geride bırakarak, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzur ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bayramların değerlerin pekiştiği, toplumsal birlik ve beraberliğin perçinlendiği, kardeşlik ve dostluk duygularının derinden hissedildiği, sevgi ve saygının katmerleştiği, mutlukların paylaşıldığı, dargınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı çok özel manevi günler olduğunu vurgulayan Canbolat, “İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde, ecdadımızın şanına yakışan sorumlulukla gösterdiğimiz milli birlik ve beraberliğimizi daha da perçinlemeliyiz. Evet, bu bayram ailemizden, sevdiklerimizden ayrı kalacağız. Yakınlarımız uzak olacak bizlere. Ama inşallah hep birlikte bu kötü günleri atlatacak, bu zorluğu evde kalarak ve sevdiklerimizi koruyarak hep birlikte aşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlık için başta sağlık olmak üzere sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X