Bursa Valisi Demirtaş paylaştı! Yarın başlıyor

Bursa iki önemli etkinliğe ev sahipliği yapacak… 21-27 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri ile 1-9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri” için Bursa Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında toplantı yapılırken, Vali Demirtaş, sosyal medya hesabından yarın başlayacak olan Türk Mutfağı Haftası açılış programını paylaştı.

Bursa Valisi Demirtaş paylaştı! Yarın başlıyor

Bursa’da iki önemli etkinlik düzenlenecek…

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1-9 Haziran tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri” ile ülkemizin zengin gastronomi kültürü ve tarihinin gelecek nesillere aktarılması ve geliştirilmesi amacıyla 21-27 Mayıs tarihlerinde kutlanacak olan “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri öncesi Bursa Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Kentte düzenlenecek festival ve etkinliklerin hayırlı olmasını dileyen Vali Mahmut Demirtaş, sosyal medya platformu X’teki hesabından Türk Mutfağı Haftası açılış programını paylaştı.

Vali Demirtaş’ın yaptığı paylaşımda yer alan ifadeler şöyle:

“Türk Mutfağı Haftası Başlıyor!
21-27 Mayıs 2024

Binlerce yıllık tarihi birikimiyle, kültür ve medeniyet başkentlerinden Bursa’mızın her biri tescilli lezzeti, atıksız, sağlıklı ve geleneksel Türk Mutfağı’nın eşsiz reçetelerindendir.

Geleneksel lezzetlerimizin tanıtılacağı, kültürel mirasımızın paylaşılacağı ve hep birlikte keyifli vakit geçireceğimiz “Türk Mutfağı Haftası” etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Türk mutfağının engin tarihini ve kültürel zenginliğini hep birlikte kutlayalım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X