Bursa Valisi Karaloğlu’ndan önemli uyarı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve özel kaleminin adının kullanılarak, para yardımı talep edildiğinin belirlenmesi üzerine valilik yazılı açıklama yaparak, bu tür istekte bulunanların polise bildirilmesini istedi.

Bursa Valisi Karaloğlu’ndan önemli uyarı

Bursa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde bazı şahıslar tarafından vali ve özel kaleminin adı kullanılarak,   bazı saygın firma ve işadamlarından nakdi yardım talep edildiği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

 

“Konu ile ilgili valiliğimizin herhangi bir ilgisi ve talimatı bulunmadığı gibi adı geçenlerin yakalanması konusunda gerekli tahkikat başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın ve konuyla alakalı tüm ilgililerin;  Kendilerini devlet yetkilisi gibi göstererek yapılan yardım talebi ve söylemlere asla itibar etmemeleri, herhangi bir kişi ya da bir hesap numarasına kesinlikle para yatırmamaları rica olunur.”

 

Açıklamada ayrıca benzer talepte bulunanların 155 Polis İmdat ile 156 Jandarma İmdat hatlarında ihbar edilmeleri de istendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X