Bursa Valisi’nden 30 Ağustos mesajı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Bursa Valisi’nden 30 Ağustos mesajı

Küçük, mesajında, Türk milletinin 30 Ağustos zaferiyle milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders verdiğini dile getirdi.

Türk miletinin bu zaferle hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirdiğini vurgulayan Küçük, şunları kaydetti:

“Bugün yine ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız ancak, dünya var oldukça Türk milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir. Şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır. Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak adına, bağımsız yaşamanın azim ve kararlılığını sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Bursa’nın her ferdine kutlu olmasını diliyor ve bu tarihi gün vesilesiyle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dava arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor, şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad olsun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X