Bursa vergide hedefi aştı

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, 2017 yılını başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek, “Bursa üretkenliğini bir kez daha göstermiş oldu” dedi.

Bursa vergide hedefi aştı

ASLIHAN AYDIN

Her yıl geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri, Bursa’da dün Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Vergi Dairesi Başkanı Karakaş, yaptığı açıklamada, vergi bilincini artırmak için hafta boyunca kamu kurumları ve meslek odalarını ziyaret edeceklerini söyledi. Vergiye gönüllü uyumu artırmak için mükelleflerin taleplerini dikkate alarak bu anlamda kendilerinden beklentileri ölçeceklerini dile getiren Karakaş, ”Vatandaşlara ulaşmaya çalışacağız” dedi. 

HEDEFLERİN ÜZERİNDEYİZ 

Bursalılara 2017 yılında yaptıkları düzenli vergi ödemeleri için teşekkür eden Karakaş, “Hedeflerimiz itibariyle yılı başarılı bir şekilde tamamladık ve bir miktar da üzerindeyiz. Bursa üretkenliğini bir kez daha göstermiş oldu. Mümkün olduğu kadar mükellef ile görüşerek, ödeme durumlarını dikkate alarak esnek bir politika izliyoruz. Bunun faydaları rakamlara olumlu yansıdığı için görmüş olduk” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X