Bursa Yapı Fuarı yarın başlıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ organizasyonunda düzenlenen ‘Bursa Yapı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı’, 18 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Bursa Yapı Fuarı yarın başlıyor

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuar, 21 Nisan’a kadar açık kalacak. Organizasyon kapsamında 80’den fazla proje, 9 bine yakın konut ve 500’ü aşkın ofis görücüye çıkacak. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, ”Geçen yıl düzenlediğimiz fuarları 34 ülkeden ve yurt içinden 35 ilden gelen 46 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl fuara katılacak firmalarımız ziyaretçilere özel kampanya ve fiyat avantajları sunacak.

Fuarlarımız sektöre canlılık katmaya devam edecek” ifadelerini kullandı. Organizasyonda farklı gelir gruplarına hitap eden çok sayıda projenin görücüye çıkacağının altını çizen Burkay, ”Konut edinmeyi veya yatırım yapmayı planlayanlar açısından fiyat artışları yaşanmadan ev sahibi olmanın ya da yatırım yapmanın tam zamanı” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X