‘Bursa yeni zaferlere imza atacak’

Bursa’nın her seçimde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de AK Parti’nin yanında olduğunu belirten Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, “Bursa önümüzdeki yerel seçiminde de yeni başarılara, yeni zaferlere imza atacaktır” dedi.

‘Bursa yeni zaferlere imza atacak’

HATİCE DAL

Bursa temaslarını sürdüren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un, ziyaretlerinin ikinci gününde ilk durağı Zeyniler Çalıkuşu Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi oldu. Burada kadınlarla bir araya gelerek sohbet eden Selçuk, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. 

“TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜREMEDİLER” 

Türk milletinin tarih boyunca hiç bir dayatmaya boyun eğmediğini kaydeden Selçuk, “15 Temmuz sonrası Türkiye düşmanları yine durmadı. Terörle bu ülkeye diz çöktüremediler. Bu kez ekonomik kuşatmayla, suni ekonomik terörle bizi hizaya getirmeye çalıştılar. Her saldırıya karşı milletimizle karşı koyacağız. Her saldırıyı milletimizle birlikte püskürteceğiz. Çünkü AK Parti gücünü milletten alan bir partidir. AK Parti, kalbi Türkiye sevdasıyla atanların partisidir” dedi. 

“BURSA’NIN BAŞARISINDAN KUŞKUM YOK”

Bursa’nın her seçimde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde de AK Parti’nin yanında olduğunu dile getiren Selçuk, “Bursa önümüzdeki yerel seçiminde de yeni başarılara, yeni zaferlere imza atacaktır. Bundan hiç kuşku duymuyorum. Çünkü Bursa, Murat Hüdavendigar’ın şehri, Söğüt’te temeli atılan Osmanlı Devleti’nin kalbidir” şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, ziyaretlerinden dolayı Bakan Selçuk’a teşekkürlerini ileterek, hediye takdiminde bulundu.
 
BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Bakan Selçuk AK Parti İl Başkanlığı’nın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Aktaş’tan Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleri ile soysal hizmetler odaklı çalışmaları hakkında bilgi alan Bakan Selçuk, “Bursa’da bulunmaktan dolayı çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Bursa’da, hem ziyaretler gerçekleştiriyoruz, hem de çeşitli incelemeler ve değerlendirmeler yapıyoruz. Soysal devlet anlayışını ve sosyal hizmetleri herkese ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Aktaş, Bursa’yı daha iyi standartlara taşıyabilmek için özveriyle çalıştıklarını belirterek, “Bakanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Tecrübeleriyle, gayretini, heyecanını yansıtarak çıtayı daha da yükselteceğini ve sosyal hizmetler noktasında üst standartları yakalayan ülkemizi daha da yukarıya taşıyacağına inanıyorum” dedi. Bakan Selçuk, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Gürsu Belediyesi Ar-Ge ve İnovasyon Birimi’nde İŞKUR kursiyerleriyle bir araya geldi.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bursa programı kapsamında şehit ailelerini de unutmadı. Selçuk, ilk olarak Hakkari Çukurca’da şehit olan Er Harun Arvas’ın evini ziyaret etti. Şehidin babası Abdurrahman Arvas, “Onlar bedenlerini siper etmeseler biz burada olmazdık” dedi. Bakan Selçuk, İstanbul’da şehit olan polis memuru Sinan Acar’ın evine de ziyaret gerçekleştirdi. Şehidin annesi Gülşen Acar, “Bakanlık olarak bizi hiç yalnız bırakmadınız, sağ olun. Oğlum bana bir sene önce şehit olacağını rüyasında gördüğünü söylemişti” diye konuştu. Baba Erdem Acar ise oğlunun şehit olmadan 13 gün önce nişanlandığını belirtti. Bakan Selçuk, Mardin Savur’da şehit olan Uzman Onbaşı Sinan Yaylı ve Hakkari Yüksekova’da şehit olan Kurmay Yarbay İlker Çelikcan’ın ailelerini de yalnız bırakmadı. Şehit aileleri ile bayramlaşan Bakan Selçuk, her zaman yanında olacaklarını belirterek ailelere Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X