Bursa Yıldırımspor Başkanı Senal; ‘Oyuncularımızın yakınlarını Bursa’ya getirdik’

Bursa Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal, kulüp olarak yaraları sarmak için çok çalıştıklarını söyledi ve ekledi: “Hep beraber bu acılardan mutlaka ders çıkarmamız lazım. Deprem yaralarını sarmak istiyoruz. Allah inşallah böyle bir acıyı bir daha yaşatmaz.”

Bursa Yıldırımspor Başkanı Senal; ‘Oyuncularımızın yakınlarını Bursa’ya getirdik’

Emre KURTBAY

Kamera: Bircan ÖRSEL

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bursa Yıldırımspor’da Başkan Ekrem Senal, Olay Medya’ya özel açıklamalarda bulundu. Başta Teknik Direktör Yusuf Tokaç olmak üzere takım içinde deprem nedeniyle yakınlarını kaybedenler olduğunu söyleyen Senal, ülke olarak bu depremlerden dersler çıkarılması gerektiğini vurguladı. Senal, yaraları sarmak için de çok çalıştıklarını belirtti.

‘ÇOK ACI BİR DURUM’
Psikolojilerinin iyi olmadığını aktaran Başkan Senal, Çok üzgünüz. Bir taraftan da yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Bir hafta takımımız çalışmalarına ara vermişti. Çünkü kimi oyuncumuzun halası, teyzesi vefat etti. Yusuf hocamızın yakınlarından vefat edenler, göçük altında kalanlar var. Çok acı bir durum. Çalışmak zorundayız. Deprem yaralarını sarmak istiyoruz. Ülkemize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah inşallah böyle bir acıyı bir daha yaşatmaz” dedi.

‘ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ’
Yıldırımspor olarak yardımlara devam edeceklerini dile getiren Ekrem Senal, “Hep beraber bu acılardan mutlaka ders çıkarmamız lazım. Oyuncularımızla birlikte deprem bölgelerine hepimiz yardımlarda bulunduk. Konteynerler verdik. Şirketlerim ve kulüp olarak tırlar gönderdik. Elimizden geleni gayreti göstereceğiz yaraları sarmak için. Devam edeceğiz. Şirketlerim, şahsım, oyuncularım üzerine düşeni yapacaktır. Bize yakışan da budur. Çok güzel bir birliktelik var” ifadelerini kullandı.

‘HEDEFİMİZ PLAY-OFF’
Bir yandan oyuncu yetiştirdiklerini ligde de play-off oynamak istediklerini kaydeden Senal, “Biliyorsunuz sezon başında, devre arasında oyuncular verdik. En son kalecimiz Orhan Kurşun’u Manisa FK’ya gönderdik. Önceliğimiz oyuncu yetiştirmek. Oyuncularımıza da söyledim. Hayat devam ediyor. Eğer yakınlarımızı mutlu etmek istiyorsak çok çalışıp başarılı olmak zorundayız. Bursa’ya play-off yaşatmak istiyoruz. Takımımız play-off oynayacak seviyede olduğunu düşünüyorum” dedi.

Oyuncularımızın yakınlarını Bursa’ya getirdik

Takımdaki depremden etkilenen oyuncuların yakınlarını Bursa’ya getirdiklerini söyleyen Ekren Senal, “Bütün masraflarını biz karşılıyoruz. Konaklayacakları alanlar oluşturduk. Yönetici arkadaşlarımızla beraber yaralarını sarıyoruz. Yine deprem bölgesinden gelen çocuklarımıza akademimizi açtık. Onların tekrar normale dönmeleri için elimizden gelen desteği sağlamak için özen gösteriyoruz. Bunları söylememek lazım belki ama insani bir görev bu. Sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Yıldırımspor’da transfer bitmez

Bursa Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal, 5 Mart’a kadar uzayan transfer dönemini iki oyuncuyu kadrolarına katarak kapatmak istediklerini söyledi. Senal, “Klasik bir söz ama Yıldırımspor’da transfer bitmez. Her dakika transfer olabilir, her dakika oyuncu da ayrılabilir. Çünkü genç oyuncularımıza talepler oluyor. Son olarak 2002 doğumlu kaleci Gökdeniz Yılmaz’ı aldık. İlerleyen dönemlerde yıldızı parlayacaktır. Takip ettiğimiz birkaç oyuncu daha var. Bütçemize uygun olursa bir genç bir tecrübeli oyuncu daha alıp transferi kapatabiliriz. Bu arada hem bizimle hem de diğer profesyonel kulüplerle ilgili olan Olay Medya’ya da, Bursa futboluna gösterdiği alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X