Bursa Yönder Okulları, Sercan Yıldırım’ı ağırladı

Bursa Yönder Okulları öğrencileri Bursaspor ve A Milli Takımı Eski Futbolcusu Sercan Yıldırım’la bir araya geldi.

Bursa Yönder Okulları, Sercan Yıldırım’ı ağırladı

Bursa Yönder Okulları, ‘’Bursa’nın ruhu Bursaspor’dur’’ anlayışıyla dünden bugüne Bursaspor’u konuşmak ve A Milli Takımda forma giymiş birinden futbol sporunu tanımak amacıyla öğrencilerine söyleşi düzenledi. Öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılanan futbolcu ile oldukça neşeli bir söyleşi gerçekleşti.

Sercan Yıldırım “Bu şehirde doğdum, büyüdüm ve Bursaspor’da forma giyme onurunu yaşadım. Buradaki enerji beni hayran bıraktı. İlk takımınız ne olursa olsun Bursaspor’u tutun, destekleyin sevin” şeklinde konuştu.

Sercan Yıldırım, öğrencilerden gelen soruları içtenlikle cevapladı. Yönder Okulları öğrencileri ile söyleşiye öncelikle derslerinizi iyi çalışın mesajı ile başlayan Sercan Yıldırım, öğrencileri spora da yöneltecek mesajlar verdi. Kendi istediğiniz mesleği yapmak çok önemli. İşini seven birisi olarak, başarılı olabileceğine inandığım bir takımda oynamak da çok güzel bir duyguydu. Sahip olmak istediğiniz meslek için çalışınız. Ben bunu yaptım ve çok mutluyum. Şimdi Sercan Yıldırım Futbol Akademisini kurduk ve profesyonel futbolcular yetiştirmek için çalışıyoruz dedi.

Program futbolcudan alınan imza ile sona erdi, Öğrenciler yanlarında getirdikleri formaları, topları, anı defterlerini imzalattılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X