Bursa Yönder okullarında Burak Şenöz ile mezuniyet coşkusu

Bursa Yönder okullarında eğitim gören 4.sınıf, 8.sınıf ve 12.sınıf öğrencileri Yönder okullarında düzenlenen törenle mezun oldular.

Bursa Yönder okullarında Burak Şenöz ile mezuniyet coşkusu

Bursa Yönder okulları tarafından okulun bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrenciler oldukça coşkulu anlar yaşadılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Dilek Gül Güleryüz Yönderli gençlere seslendi, ‘’Biz sizi hayata hazırlamadık; şu taştan binayı hayatın kendisi yaptık. İşte şimdi tam olarak hazırsınız kanatlanıp uçmaya, yolunuz açık bahtınız aydınlık olsun.’’ diyerek konuşmasını bitirdi.

Bursa Yönder Okulları Kurucusu Ersin Yılmaz ise, Yarınlara sözümüz var diyerek çıktığımız bu yolda, Yönder ışığında, geleceği parlak bireyler mezun etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum diyerek, iyi bir eğitim vermek için ciddi emek harcayan öğretmenlere şükranlarını iletti. Büyük hayaller ve küçük başarı farklarıyla adım atılan bu dönemde başlıca hedeflerden biri de akademik başarı oldu.

Yapılan konuşmaların ardından ortaokul okul birincisi Hüseyin Eren Nazlı mezuniyet kütüğüne ismini çakmasından sonra, Anadolu Lisesi birincisi Buğra Çelik ve Fen Lisesi birincisi Zeynep Zehra Keles’in mezuniyet kütüğüne ismini çakmasından sonra mezun olan öğrencilere plaket ve belgeleri takdim edildi. Geçiş Töreni ile piste gelen öğrencilerin birbirinden eğlenceli pankartları büyük ilgi gördü.  Bursa Yönder Okullarında ilkokulu, ortaokulu ve liseyi tamamlayan öğrenciler hep birlikte büyük bir heyecanla keplerini attıktan sonra Burak Şenöz konseriyle eğlenmeye devam ettiler. Burak Şenöz hareketli ve eğlenceli şarkılarıyla birbirinden güzel parçaları Bursa Yönder Okulları için seslendirdi. Konserde mezuniyet sevincini yaşayan öğrenciler ve aileleri eğlencenin tadını doyasıya yaşadılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X