Bursa Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’ndaki değişimi fark ettiniz mi?

Muhittin İpek’in göreve başlamasıyla başta Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu olmak üzere tüm sahalardaki değişim dikkat çekiyor.

Bursa Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’ndaki değişimi fark ettiniz mi?

Gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’un maçlarını oynadığı Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu, zeminiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Yeşil beyazlı takımın bir kez daha küme düşmesi haftalar önce kesinleşirken stadyumum zemininin güzelliğinin ve kalitesinin, birçok Süper Lig takımının zemininden daha iyi olduğu gözler önüne seriliyor.

ÜCRET ALMIYOR

Sinan Bür yönetimin seçilmesinin ardından Muhittin İpek’in 1 Şubat’ta Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri, Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ndeki sahaların bakımı için danışman olarak göreve başlamasıyla birlikte başta stadyum olmak üzere tüm tesislerdeki sahaların zeminindeki değişiklik taraftarın da takdirini kazanıyor.

İpek, bu danışmanlık için de yeşil beyazlı kulüpten herhangi bir ücret almıyor.

HABERİ PAYLAŞ
2 adet yorum var

2 adet yorum var

  1. Evet zemin çok farklı fakat önemlisi merdivenlerin bazıları ışıksız. Trübünlere geçtiğimizde koltukların araları hiç temizlenmiyor berbat durumda.
    Lütfen bu konulara da çözüm üretilsin.

  2. Muhitdin beye çok teşekkür ediyorum.Milyarlık tesis ancak böyle işinin erbabı,fedakar ve işini sevenelrin elinde ihya oluyor.Bozuk zeminden dolayı sakatlanan oyuncular önce bir can ve sonra da her kulüp için değerli bir unsur.
    Muhitdin beye görevi almasını sağlayan ve ona güvenen yönetimi de ayrıca tebrik eidyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X