Bursa’da 1 Mayıs Atatürk Stadyumu Meydanı’nda

Bursa’da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Atatürk Stadyumu Meydanı’nda kutlanacak.

Bursa’da 1 Mayıs Atatürk Stadyumu Meydanı’nda

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipler Birliği (TTB) Bursa Bileşenleri çağrısıyla toplanacak gruplara, Türk-İş’e bağlı Tüm Taşıma İşçileri Sendikası (TÜMTİS), Türkiye Yol-Yapı-İnşaat İşçileri Sendikası (YOL-İŞ) ve Kristal-İş Sendikası üyeleri de destek verecek.

Bugün saat 13.00’te Kent Meydanı önünde toplanacak emekçiler, saat 14.00’te yürüyüşe geçecek. Gruplar, Darmstad Caddesi üzerinden kutlamaların merkezi Atatürk Stadyumu Meydanı’na gidecek. Burada saat 15.00’te başlayacak program, Grup Abdal konseri ile son bulacak. 

TRAMVAY ÇALIŞMAYACAK

1 Mayıs kutlamaları nedeniyle Merinos Kavşağı’ndan Stadyum Kavşağı arası gidiş-geliş; Nedim Sokak, İlkbahar Caddesi, Darmsdat Caddesi, İpek İş kavşağı ile Stadyum Caddesi yönü trafiğe kapalı olacak.

T 1 (İpekböceği) hattı saat 08.00’den itibaren etkinlik bitene kadar çalışmayacak. Sürücülerin, İstanbul, İzmir yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı, 11 Eylül Bulvarı, Mudanya yolu, Ankara yolu ve Eğitim Caddesi istikametlerini kullanabilecekleri bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X