Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da 10 hakim ve savcı tutuklandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararınca ülke genelinde görevden uzaklaştırılarak FETÖ mensubu oldukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan 648 hakim ve savcıdan Bursa’da görevli olan 10’u tutuklandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararınca ülke genelinde görevden

Bursa il ve ilçe adliyelerinde, İdare ve Vergi Mahkemelerinde görevli 12 hakim ve savcı, Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı.

Mahkeme Bursa Adliyesi Hakimi Tahir İ. ve İnegöl Hakimi Burcu Z.’nin adli kontrolle salıverilmesine karar verirken, İdare Mahkemesi Üyesi Selçuk Ö., İdare Mahkemesi Üyesi Vahap Ç., Vergi Mahkemesi Üyesi Enes Y., Vergi Mahkemesi Üyesi Hasan Hüseyin G., İnegöl Cumhuriyet Savcısı Emre Z., İnegöl Cumhuriyet Savcısı Uğur G., Gemlik Cumhuriyet Savcısı Abdulhadi O., Mudanya Cumhuriyet Savcısı Orhan P., Orhangazi Hakimi Fatih Sarp K. isimli hakim ve savcılar tutukladı.

​Öte yandan, ismi öğrenilemeyen bir hakim daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın İznik ilçesinde trafikte "Önüne bak" uyarısıyla başlayan tartışma, tekmeli
Sıradaki Haber Bursa trafiğinde tekmeli tokatlı meydan savaşı