Bursa’da 13 şahitli nikah

Ahsen Mollasalih ve Muhammed Talha Bektaş, nikahlarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıydığı ve şahitliklerini ise Bursa siyaset dünyasının 13 tanınmış isminin yaptığı görkemli törenle dünya evine girdi.

Bursa’da 13 şahitli nikah

Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Mollasalih ile eşi Reyhan Mollasalih’in güzel kızları Ahsen Mollasalih, yaşamını Canan & İbrahim Bektaş çiftinin oğulları Muhammed Talha Bektaş’la birleştirdi.

Çiçeği burnunda çiftin yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi

Merinos Nikah Salonu’ndaki tören Bursa iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden büyük ilgi gördü.

Nikah töreni, konukların yoğun ilgisiyle karşılaştı

Çiftin nikahını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadri İnan, İyi Parti İl Başkanı Selçuk Türk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Recep Altepe,
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesi Eski Başkanı Özgen Keskin, İş İnsanı Gıyaseddin Bingöl, AK Parti Eski İl Başkanı Hayrettin Çakmak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Tarık Tenis Türk, alkışlar arasında yaptı.

Çiftin aileleri, bu mutlu günün anısına hep birlikte objektif karşısına geçti

Nikah cüzdanını genç çifte birlikte veren Davut Gürkan ve Hayrettin Çakmak, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X