Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da 14 yaşındaki hırsız kamerada

Bursa’da kıraathanenin camını kırarak içeriye giren 14 yaşındaki hırsız, önce para sonra meşrubat çalarken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Bursa’da kıraathanenin camını kırarak içeriye giren 14 yaşındaki hırsız, önce

Olay, İznik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otobüs terminalinde Uğur Yücel tarafından işletilen kıraathaneye gelen gelen şüpheli, camı sert bir cisimle kırarak içeri girdi.

Önce kasadaki bir miktar parayı çalan şüpheli, dolaptan birkaç şişe meşrubatı da yanına alarak diğer kapıdan çıkıp uzaklaştı. Sabah iş yerine gelen Uğur Yücel durumu fark ederek polisi arayıp ihbarda bulundu.

Hırsızın 14 yaşında olduğu ortaya çıktı

Olay yerinde inceleme yapan ve kıraathanenin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, kimliğini belirledikleri 14 yaşındaki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'da Mudanya Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü
Sıradaki Haber Bursa’daki bu fikir büyük ilgi çekiyor! Gelecekteki kendinize…