Bursa’da 19 Mayıs hazırlıkları sürüyor

Bursa’da 15-21 Mayıs 2015 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

Bursa’da 19 Mayıs hazırlıkları sürüyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde bu yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın hazırlıkları sürüyor.

 

1 hafta boyunca zengin bir programla ‘Gençlik Haftası’ adı altında kutlanacak olan Bayrama yönelik hazırlıklar kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü VIP Salonunda toplantı yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında yapılan toplantıya İl Müdürlüğüne bağlı İlçe ve Şube Müdürleri ile çeşitli kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

 

Bayram programının masaya yatırıldığı toplantıda katılımcıların önerileri de alındı. Kapsamlı bir şekilde değerlendirilen program doğrultusunda 15 Mayıs 2015 Cuma günü Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayacak Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında, 19 Mayıs 2015 tarihinde Atatürk’ü Anma ve Gençlik Yürüyüşü düzenlenecek. 1 haftaya yayılan Gençlik Haftası, 21 Mayıs’a kadar sürecek olan birbirinden renkli etkinliklerin ardından son bulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X