Bursa’da 2 okulu talan ettiler

Bursa’da kimliği belirlenemeyen 6 şüpheli, merkez Yıldırım ilçesindeki iki okulun içerisine girip kapıları kırarak, çikolata ve bozuk para çaldı.

Bursa’da 2 okulu talan ettiler

Merkez Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi’ndeki Nurettin Gülten Kutlucan İlkokul ve Ortaokul’a gelen okul yönetimi içerisinin talan edildiğini gördü. Bunun üzerine 155’i arayan idareciler, polisten yardım istedi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, okulun içerisindeki müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, okul aile birliği odası ve kantin gibi 8 odanın kapısının parçalanmış olduğunu belirledi. Ekipler, okulun güvenlik kamerası kayıtlarından içeriye 6 kişinin girdiğini tespit etti. Şüphelilerin okulda çalacak bir şey bulamayınca marketteki bozuk para ve çikolata çaldıkları ortaya çıktı.

Okul kantin işletmecisi Eşref Kaya, “Bozuk paralarımız vardı, onları çalmışlar. Kapıyı kırmışlar. Fazla zayiatımız yok. 3-5 lira civarında paramız çalındı. 15 adet çikolatamız çalınmış. Girenin kim olduğunu bilmiyoruz” dedi.

Öte yandan merkez Yıldırım ilçesindeki Hasan Öztimur İlkokulu’nda da hırsızlık şoku yaşandı. Sabah saatlerinde okula gelen görevliler, bazı kapıların kırık olduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler yaptıkları incelemede, müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenler odası kapılarını kıran şüphelilerin, 3 adet sadaka kutusunu çaldıklarını tespit etti. Güvenlik kameralara bakıldığında ise şüphelilerin Nurettin Gülten Kutlucan İlkokulu’na giren 6

kişi olduğunu belirledi.

Polis, her iki hırsızlık olayı ile ilgili tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X