Bursa’da 2015’in son, 2016’in ilk bebeği dünyaya geldi

Bursa’da, 2015 yılının son bebeği “Mehmet Ali”, 2016’ın ilk bebeği ise “Elif” oldu.

Bursa’da 2015’in son, 2016’in ilk bebeği dünyaya geldi

Yeni yıla girilmesine dakikalar kala Zübeyde Hanım Doğumevinde doğum ile İzzet-Elif Bozdağ çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi. Bozdağ çifti, 2 kilogram 800 gram olarak doğan bebeklerine “Mehmet Ali” ismini verdi. Baba İzzet Bozdağ, yaptığı açıklamada, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Yeni yılın ilk dakikalarında ise Hakan-Nurdagül Allak çiftinin üçüncü çocuğu dünyaya geldi. 2 kilogram 650 gram olarak doğan bebeğin ismi ise “Elif” oldu.

Baba Hakan Allak, yeni yılda dünyaya gelen bebeğinin mutlu ve sağlıklı olarak büyümesinden başka dilediğinin olmadığını belirterek, “Uğurlu bir geleceği olsun, şansı bol olsun bebeğimin bana yeter” ifadesini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2015’in son dakikalarında ve 2016’nın ilk dakikalarında çocuk sevinci yaşayan vatandaşlarla bir arada olmayı artık geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Ülkeyi bereketli günlerin beklediğini bildiren Altepe, “İnşallah yeni yıl hepimiz için hayırlı olur. Etrafımızda bu ateş çemberi inşallah bir an önce kalkar. İnşallah 2016 güzel günlerin, mutlulukların yaşandığı sevgi, kardeşlik dolu bir yıl olur” ifadesini kullandı.

Altepe, daha sonra 2015’in son ve 2016’nın ilk bebeğine altın takıp çeşitli hediyeler verdi.

Bu arada AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve Belediye Başkanı Altepe, 2016’ya çalışarak giren gazetecilere de çiçek verip yeni yıllarını kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X