Bursa’da 21 düzensiz göçmen yakalandı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 21 düzensiz göçmen yakalandı, onları çalıştırdıkları belirlenen 2 şüpheliden biri tutuklandı.

Bursa’da 21 düzensiz göçmen yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri, Çalı Mahallesi’nde yabancı uyrukluların çalıştırıldığını ve onlara kalacak yer temin edildiğini belirledi.

Ekiplerce söz konusu adrese düzenlenen operasyonda 21 düzensiz göçmen yakalandı.

İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilen 21 yabancı uyruklunun 14’ünün kimliksiz olduğu, 7’sinin ise yasal kalış haklarının bulunmadığı tespit edildi.

Düzensiz göçmenlere ücret karşılığı kalacak yer temin edip çalıştırdıkları tespit edilen 3 kişiden 2’si yakalandı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, N.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polis, zanlılardan D.G’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X