Bursa’da 27 günde müdür değişimi ne anlama geliyor?

Bursa’da kısa süre içinde İl Milli Eğitim Müdürünün değişmesi gündem etkisi yarattı. Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz da konuyu bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’da 27 günde müdür değişimi ne anlama geliyor?

Sürpriz… İl Milli Eğitim’de 27 günde müdür değişimi ne anlama geliyor?

Sabah duyunca şaşırdık… Bursa İl Milli Eğitim Müdürü’nün tam 27 gün sonra görevden alınması ilk defa oluyor. Bugüne kadar hiçbir kurumda bu kadar kısa sürede değişim görmedik.

Öyle ki…

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 6 Ağustos’ta göreve başladığında Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger’i gece arayıp Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü olarak Ankara’ya çağırdı.

Yerine atanan Bülent Altuntaş 9 Ağustos Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürvekili Necdet Sezer’den devraldı. 11 Eylül Cumartesi günü de Serkan Gür’e devretti.

Açıkçası…

Henüz tanışma fırsatı bulamadan 27 günde değişen Altuntaş ne yaptı, ya da ne yapmadı da değişti anlayamadık.

Gördüğümüz kadarıyla…

Altuntaş mesleki eğitimciydi. Yerine Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Gür’ün gelmesi Bursa eğitiminde mesleki ve teknik eğitim ağılıklı bir planlamayı gösteriyor.

Anladığımız tek şey bu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X