Bursa’da 3 ayrı kaza… 5 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde aynı saatlerde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Bursa’da 3 ayrı kaza… 5 yaralı

Kemalpaşa Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzeri yeni Hastane kavşağında meydana gelen kazada, İngaz istikametinden şehir merkezine doğru seyir halinde olan sürücü Soner Karadayı yönetimindeki 16 ZT 615 plakalı hafif ticari araç, İnegölspor Sosyal Tesisleri önünden Mimar Sinan Bulvarı’na çıkan sürücü Sedat Girgin yönetimindeki 16 KKV 68 plakalı özel otomobile çarptı. Hız nedeniyle duramayan hafif ticari araç, kaldırımı aşıp İnegöl Devlet Hastanesi dış duvarına çarptı. Kazada, hafif ticari araçta bulunan Arzu Özdemir yaralandı.

AYNI YERDE İKİNCİ KAZA

Bu kazanın hemen ardından meydana gelen ikinci kazada ise, bisikletliye çarpmamak için manevra yapan minibüs devrildi, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, İngaz istikametinden gelen sürücü Nadir Şen yönetimindeki 16 F 0062 plakalı minibüs, yeni Hastane kavşağında kontrolsüz olarak Mimar Sinan Bulvarı’na çıkmak isteyen bisikletliye çarpmamak için hamle yaptı. Bu sırada bankete çarpan minibüs yan yatarken, minibüste bulunan Menşure Tosun, Süheyla Tosun ve Sabri Tosun yaralandılar. Sürücü ise kazayı yara almadan atlattı.

KEDİYE ÇARPMAYAYIM DERKEN

Aynı saatlerdeki üçüncü kazada ise, karşıdan karşıya geçen kediye çarpmamak için hamle yapan motosiklet sürücüsü Enes Kaptan, motosikletin kayarak devrilmesi sonucu yaralandı.

Her üç kazada yaralanan 5 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X