Bursa’da 3 çocuğu kaçırıp 2 gün boyunca alıkoydular!

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde 3 çocuğu evde zorla alıkoydukları ve darbettikleri ileri sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bursa’da 3 çocuğu kaçırıp 2 gün boyunca alıkoydular!

Alınan bilgiye göre, Sırameşeler Mahallesi’nde, aileleri sokaklardan kağıt toplayarak geçinen biri kız 3 çocuk, gezmek amacıyla 3 Ekim’de evlerinden ayrıldı. Aileleri, çocuklarının akşam eve dönmemeleri üzerine polise kayıp ihbarında bulundu.

 

Ekipler, kız çocuğu E.S. (15) ve M.S. (13) kardeşler ile kuzenleri C.S’yi (14), Sırameşeler’de hafif raylı sistem istasyonu yakınında bularak Merinos Polis Merkezine getirdi.

 

Çocuklar, polise verdikleri ifadede, Merinos Parkı’nda gezerken 2 kişi tarafından otomobille kaçırıldıklarını, götürüldükleri evde 2 gün zorla tutulduklarını ve darbedildiklerini öne sürdü.

 

Bir cep telefonu ve 25 liralarının gasbedildiğini savunan çocuklar, şüphelilerin evden ayrılmasından yararlanarak, kilitli kapıyı açıp kaçtıklarını iddia etti.

 

E.S, M.S. ve C.S’yi ailelerine teslim eden polis ekipleri, çocukların ifadeleri doğrultusunda, kuzen oldukları öğrenilen F.A. ve U.A’yı gözaltına aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X