Bursa’da 3 ilçeye güzel haber!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın 3 dağ ilçesine yakından ilgilendiren gelişmeyi bugünkü köşesine taşıdı…

Bursa’da 3 ilçeye güzel haber!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bugün Bursa’nın üç dağ ilçesini birden ilgilendiren önemli bir tesis hizmete giriyor. Büyükşehir Belediyesince Orhaneli’ne yaptırılan Güney Bölgesi Evsel Katı Atık Aktarma İstasyonu bugün saat 16.30’da düzenlenecek törenle hizmete girecek. Tesisten Orhaneli ile birlikte Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinin evsel atıkları Bursa’daki Hamitler Yenikent Katı Atık Depolama Alanı’na taşınacak.

İlçe belediyelerinin kendi kamyonlarının Orhaneli’ndeki tesise getireceği çöpler buradaki siloya dökülüp, TIR’larlara Bursa’ya nakledilecek.

Tesisini açılışına Kamp ve Karavan Festivali için de bugün Orhaneli’ye gidecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile milletvekilleri ve bölge belediye başkanları yapacak.

Büyükşehir ayrıca bu yıl ilkini düzenlediği Kamp ve Karavan Festivali’ni de bugün Orhaneli Karagöz Mesire Alanı’nda başlatacak. 7 Eylül’e kadar sürecek festivalde organik ürünler de sergilenecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X