Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da 3 kişiye ‘Cumhurbaşkanına hakaretten’ işlem

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, sosyal medya hesaplarından “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikleri ve terör örgütü PKK propagandası yaptıkları” iddiasıyla gözaltına alınan Suriyeli 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, sosyal medya hesaplarından "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşayan Suriyeli S.E. (26), A.M. (23) ve M.A’nın (18), sosyal medya hesaplarından “terör örgütü PKK propagandası yaptıklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiklerini” belirledi.

S.E, A.M. ve M.A, Hürriyet, Topselvi ve Camikebir mahallelerindeki üç adrese sabaha karşı eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Avatar Seç KAPAT
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bazı bölgelerde yarın su kesintisi yapılacak.
Sıradaki Haber Bursa’da bir ilçede daha su kesintisi!