Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da 3 mahalle daha tahliye ediliyor! Büyükşehir duyurdu…

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık’ta devam eden orman yangını nedeniyle boşaltılacak üç mahallenin daha tahliye işlemlerine ilişkin önemli duyuru geçti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Harmancık'ta devam eden orman yangını nedeniyle boşaltılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Kentimizde meydana gelen orman yangınları hakkında bilgilendirme – Tahliye kararları (27 Temmuz 2025 Pazar, saat 16.30)

Süren orman yangınları sebebi ile Harmancık ilçemizde risk altında olduğu değerlendirilen Çamoğlu, Ilıcaksu ve Dutluca Mahallelerimizin boşaltılmasına, bu köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da köylerden tahliyesine karar verilmiştir.

İştirakimiz BURULAŞ’a ait 16 aracımız ve ekiplerimiz, vatandaşlarımızın tahliyesini sağlamak amacı ile bölgededir.

Dünden bu yana yangınlarla mücadelede fedakarca emek harcayan tüm ekiplere teşekkürü borç biliyor, devam eden söndürme ve soğutma çalışmalarında kolaylık diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

https://x.com/bursabuyuksehir/status/1949466478333313486


Avatar Seç KAPAT
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kentin altyapı, üstyapı ve vizyon projelerinde
Sıradaki Haber Bursa’nın çehresini değiştirecek projeler için 1 milyar TL’lik kredi