Bursa’da 3 PKK’lı zanlı adliyede

Bursa’da, PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye çıkışı esnasında S.B.’nin annesi S.B., sinir krizi geçirdi.

Bursa’da 3 PKK’lı zanlı adliyede

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde YDG-H’ye üye kazandırmaya çalışan ve mahalle örgütlenmesinde bulunduğu iddia edilen A.İ. ve S.B.’yi gözaltına aldı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. E.K. de Şırnak’ın Cizre ilçesinde Bursa’ya geldiği sırada otobüs terminalinde gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesi ile Şırnak ve Hakkari’nin ilçelerinde operasyonlarla darbe üstüne darbe yiyen terör örgütü PKK’nın büyük şehirlerde provokatif eylemlere hazırlandığı iddia edildi. Şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada S.B.’nin annesi, S.B., oğlunun araca bindirilmesi sırasında sinir krizi geçirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X