Bursa’da 3 sahil mahallesinin yeni imar planına onay çıktı!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Esence, Söğütpınar, Eğerce Mahalleleri’nde 228 hektar alanı kapsayan Revizyon Uygulama İmar Planı’nın askıya çıktığını duyurdu.

Bursa’da 3 sahil mahallesinin yeni imar planına onay çıktı!

Başkan Türkyılmaz, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

ESENCE, SÖĞPÜTPINAR, EĞERCE İMAR PLANLARI ASKIYA ÇIKTI

Belediyemiz tarafından hazırlanan Mudanya 1/1000 ölçekli Esence, Söğütpınar, Eğerce Mahallelerinde 228 hektar alanı kapsayan Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Mudanya Belediye Meclisi’nde onaylanan, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde değiştirilerek onaylanan planlarda plan ve kadastro arasında yaşanan teknik sıkıntılar giderildi.

Fiziksel çevreyi sağlıklı bir yapıya kavuşturmak, düzenli kentleşmeyi sağlamak, yasa ve yönetmelikler doğrultusunda yasal sınırlar çerçevesinde güvenli konut alanları oluşturmak ve halkın kullanımı için olanaklı donatı alanları yaratabilmek amacıyla hazırlanan planlar, İmar Kanunu’nun 8. maddesine istinaden 19.02.2024 tarihinden itibaren belediyemiz internet sitesinde ve Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde 1 (bir) ay süre ile askıya çıktı.

Mudanyamıza hayırlı olsun.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X