Bursa’da 4 öğrenci tavuk dönerden zehirlendi

Balıkesir’deki kuş gribinin ardından Bursa’da 4 öğrencinin tavuk döner yedikten sonra zehirlenmesi korkuya neden oldu.

Bursa’da 4 öğrenci tavuk dönerden zehirlendi

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki bir besi çiftliğinde kuş gribi virüsü tespit edilmesi üzerine bölge 3 gün önce karantinaya alınmıştı. Edincik kırsal mahallesindeki çiftliklerin çevresinde giriş ve çıkışlar yasaklanırken, Bursa’da 4 öğrencinin tavuk döner yedikten sonra zehirlenmesi korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, BTSO Hayri Terzioğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Y.C., M.Ö., İ.C.Y. ve F.Y. öğle molasında okulun arka sokağında bulunan büfede tavuk döner yedi. Daha sonra okula gelen öğrenciler kısa süre sonra fenalaştı. Öğretmenleri ve arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, öğrencileri Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede serum takılarak müşahede altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Büfenin ise tavuk döner satışı yasaklandı. Olay yerine gelen ekipler tavuk dönerden numune aldı.

Polis olayla alakalı tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X