Bursa’da 4 okula önemli görev! Bakan Yardımcısı listeyi açıkladı…

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Bursa ziyaretinde 4 okulun üstlendiği yeni misyonu ve sağladıkları finans desteğini açıkladı…

Bursa’da 4 okula önemli görev! Bakan Yardımcısı listeyi açıkladı…

Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen değerlendirme toplantısında eğitimcilerle buluşan Bakan Yardımcısı Özer, mesleki eğitimde “eğitim-üretim-istihdam” çevrimini güçlendirmek için son yıllarda çok önemli adımlar attıklarını ve sahada önemli dönüşümler yaşanmaya başladığını söyledi.

Mesleki eğitimde patent, faydalı model, tasarım ve marka tescilini artırmak için 43 Ar-Ge merkezi kurduklarını belirten Özer, Bursa’da da bu kapsamda 4 Ar-Ge merkezi kurulduğunu dile getirip, şunları kaydetti: “Ar-Ge merkezlerimizin 2021 proje başvuru değerlendirmeleri sonuçlandı. Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Otomotiv Endüstrisi İhracatçılar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Sevim Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Ar-Ge merkezlerimizin projeleri kabul edildi ve projelere 5 milyon 856 bin lira finansman desteği sağlandı. Bu başarıların elde edilmesinde katkılarından dolayı Vali Yakup Canbolat’a, milletvekillerine, belediye başkanlarına, oda başkanlarına, hayırseverlere, paydaşlara ve sektör temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum. Bursa’da bu süreçleri başarı ile yürüten Bursa İl Millî Eğitim Müdürümüz Sabahattin Dülger ve çalışma arkadaşlarını başarılarından dolayı kutluyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X