Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da 56 Afgan yakalandı

Bursa’da polisin otoyolda durdurduğu otobüste, yasadışı yollardan Yunanistan’a geçmek isteyen 56 Afgan yakalandı.

Bursa'da polisin otoyolda durdurduğu otobüste, yasadışı yollardan Yunanistan'a geçmek isteyen

Alınan bilgiye göre, otoyolda devriye görevi yapar trafik polisleri, İzmir istikametine giden 34 J 3597 plakalı otobüsü şüpheli bularak durdurdu. Araç içerisindeki çoğunluğu çocuk 56 Afgan, emniyete getirildi.

İran üzerinden Türkiye’ye giren Afganların polise, kişi başı bin dolar ödedikleri insan tacirlerince önce İstanbul’a daha sonra Bursa’ya getirildiklerini, daha sonra İzmir’den botlarla Yunanistan’a geçmeyi planladıklarını söyledikleri öğrenildi. 

Öte yandan, Afganların üzerinde herhangi bir kimlik ve belge çıkmazken olayla ilgili otobüs şöförü göz altına alındı.

Afganların, işlemlerin ardından sabah saatlerinde önce Yabancılar Şubesine, buradan da Göç İdaresine teslim edileceği öğrenildi.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!