Bursa’da 7 çelik kasayı parçalayan hırsızlar yakayı ele verdi

İnegöl’de 8 işyerine giren hırsızlık zanlıları yakalandı. İtiraflar ve güvenlik kameraları sonucu 2 kişi yakalanırken, 7 çelik kasayı patlatan hırsızlar, girdikleri her yerden eli boş döndü. Çalınan çelik kasa iş makinesiyle barajdan çıkarıldı.

Bursa’da 7 çelik kasayı parçalayan hırsızlar yakayı ele verdi

Edinilen bilgiye göre, son 1.5 ay içinde İnegöl Ağaç Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren 8 mobilya firmasının çelik kasası çalındı. Emniyet ekipleri önceki gece bir aracı Ortaköy kavşağında durdurdu. 

Araçta levye, tornavida, maske, demir çubuk bulundu. Bunun üzerine ekipler tahkikata başladı. Aracın durdurulmasından bir saat önce sanayinde hırsızlık olduğu ihbarını alan emniyet ekipleri güvenlik kameralarını inceledi. 

Görüntüleri inceleyen ekipler, durdurulan araçtaki 20 yaşındaki C.S. ve 25 yaşındaki Z.K.’yi gözaltına aldı. Güvenlik kamerası görüntüleri ve itiraflar sonucu son aylardaki kasa hırsızlıkları çorap söküğü gibi çözüldü.

Gözaltına alınan 2 kişi, diğer 7 işyerindeki hırsızlık olaylarını da itiraf etti. 

BARAJDAN PARA KASASI ÇIKARILDI

Emniyet ekipleri, çalınan kasaların peşine düştü. Çalınan kasanın biri Boğazköy barajından çıktı. Suyun derinliklerine gönderilen kasa iş makinesi ile çıkarılırken, diğer kasa ise Çeltikçi Mahallesi’nde bulundu. Kasalarda para olmadığı, hırsızların hepsinden eli boş döndüğü öğrenildi. Ancak işyerlerinden cep telefonu ve silah çalındığı ortaya çıktı.

8 hırsızlık vakasına karışan C.S. ve Z.K. adliyeye sevk edilirken, bir kişi ise aranıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X