Bursa’da 9 yıllık isyan; Artık bu komediye son verilsin!

Bursa’da 2012 yılında yapımı tamamlanan ancak kullanıma açılmayan önemli bir projeyle ilgili tepkiler var… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, gelen o tepkileri paylaştı…

Bursa’da 9 yıllık isyan; Artık bu komediye son verilsin!

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Soruyu… Keles Belediye Meclisi Üyesi Sedat Akar soruyor. Aslında, sormaktan çok, dağın arka tarafında yaşanan sıkıntıyı haykırıyor.

Geçmişte…

CHP Osmangazi İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı yapan, 2019 yerel seçiminde ittifak gereği İYİ Parti listesinden Keles Belediye Meclisi Üyesi seçilen gazeteci kökenli Sedat Akar isyanını şu sözlerle dile getiriyor:

“İnşaatı 1998 yılında başlayan ve 2012 yılında bittiği açıklanan Pınarcık-Dağdibi Barajı henüz kullanıma açılmadı, hâlâ arazilere su verilmedi.”

Yüklenici firmanın 2-3 kişiyle çalışma yaptığını ileri süren Akar, bu kadar uzun süredir inşaatın bitmemesine kimsenin tepki göstermemesini de yadırgıyor.

Söylediği şu:

“Vatandaştan tarım yapmasını isteyeceksin, ama altyapıyı 22 yılda bitiremeyeceksin. Artık bu komediye son verilsin, vatandaş kandırılmasın.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X