Bursa’da 970 konutluk dönüşüm hamlesi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı.

Bursa’da 970 konutluk dönüşüm hamlesi

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi’nde yapacağı 970 konutluk proje hakkında ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projesi tamamlanmak üzere olan bu toplu konut projesinin ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

 

Nisan-mayıs ayları gibi temelinin atılabileceğini vurgulayan Yılmaz, toplu konut için ilçede 16 binin üzerinde bir talep geldiğini hatırlattı. Proje hakkında ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerinden görüş isteyen Yılmaz, “Belediyeye başvuran 16 binin üzerindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, kentsel dönüşümü alanlarını hep birlikte planlayalım” dedi.

Yaklaşık 4 saat süren Kentsel Dönüşüm Zirvesinden olumlu kararlar alındığı ifade edildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin geleceğini ilgilendiren bu tür önemli konularda iş birliğine ve fikir alışverişine dayalı bu tür organizasyonları devam ettireceklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X