Bursa’da acı veda! Son yolcuğuna uğurlandı

Bursa’da elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden genç hafız son yolcuğuna uğurlandı. Cenazede konuşan acılı baba, “Sorumlular hakkında dava açacağım” dedi.

Bursa’da acı veda! Son yolcuğuna uğurlandı

Olay, dün Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi’nde meydana geldi.

İstanbul’da hafızlık eğitimi alan ve tatilde Bursa’daki ailesini ziyarete gelen Muhammet Fatih Bölükbaşı (17), köprünün altındaki elektrik kablolarına dokundu.

Bu sırada akıma kapılan Bölükbaşı, yere düştü. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Bölükbaşı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Acı haberle köprüye gelen Bölükbaşı’nın yakınları, sinir krizi geçirdi.

Genç hafızın cenazesi Osmangazi ilçesinde bulunan Fatih Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Soğanlı aile kabristanına defnedildi. Cenazede konuşan acılı baba Mehmet Bölükbaşı, “Köprünün girişindeki metal boruda elektrik kaçağı varmış çocuğum boruya değdiği gibi elektrik akımına kapılmış orada hayatını kaybetmiş, burada büyük bir ihmal var ihmali olanlar hakkında dava açacağım” dedi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X