Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’da ahşap ev küle döndü

Bursa’da tarihi surların içindeki iki katlı ahşap ev yandı. Evin, kimliği belirsiz bir kişi tarafından yakıldığı iddia edildi.

Bursa'da tarihi surların içindeki iki katlı ahşap ev yandı. Evin,

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Alaaddinbey Mahallesi 2.Tahtalı Sokak’ta Feridun Uçak’ın kiracı olarak yaşadığı evde sabah 06.30 sıralarında yangın çıktı. Uçak, bacağı kırıldığı için 4 gündür evinde olmadığını, komşuların haber vermesiyle eve geldiğini söyledi.

Görgü tanıkları, yangının başlamasıyla bir kişinin evden çıktığını gördüklerini söylediler. Alevler yandaki diğer ahşap evlere sıçramadan söndürülürken, iki katlı evdeki yangın 2 saatlik çalışmayla tamamen söndürüldü.

Ev kullanılmaz hale gelirken, mahalle sakinleri bölgede çok sayıda ahşap ve metruk ev bulunduğunu, surların dibinden bu evlere girebilen bağımlı kişilerin burada ateş yaktığını ve uyuşturucu kullandığını öne sürdüler.

Polis ise yangını çıkardığı öne sürülen kişiyi bulmak için arkeoparkın güvenlik kamerasını incelemeye aldı.