Bursa’da AK Parti’nin yine rekor beklediği ilçe

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, AK Parti’nin Bursa’da oy oranı ortalaması en yüksek çıkan ilçesindeki Belediye Başkan Adayı Kamil Turhan’ın sözlerini köşesine taşıdı…

Bursa’da AK Parti’nin yine rekor beklediği ilçe

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursa’nın genel ve yerel seçim takvimi ile cumhurbaşkanlığı seçimleri ve  referandumlara bakıldığında Bursa’da AK Parti’nin oy oranı ülke ve il  ortalamasının çok üstün çıkıyor. Bursa’nın 17 ilçesi içerisinde nüfusu ve seçmeni az görünse de, bu oranın zaman zaman yüzde 80’leri bulduğunu hatırlıyoruz.

Önceki gün AK Parti’nin Büyükorhan Belediye Başkan Adayı Kamil Turhan ile karşılaştık. Gece gündüz mahalle mahalle ekibiyle dolaştıklarını, ilçede yeni bir rekor peşinde olduklarını söyledi.

Bugüne dek rekor oranda oy çıkan seçimleri yönetmiş bir ilçe başkanı olarak bildiğimiz Kamil Turhan şimdi partisinin Büyükorhan Belediye Başkan Adayı. Bu seçimde de 2019’dakinin üstünde, yüzde 63’ü geçecek bir oy beklediklerini, gittikleri her mahallede hemşerilerinin kendilerini büyük bir teveccühle karşıladıklarını anlattı.

Projelerinin hazır olduğunu ve göreve gelir gelmez hemen işe koyulacaklarını belirten Turhan, seçim rekorunu da egale edip, 1 Nisan sabahı Bursa ve Ankara’ya karşı ellerini daha da güçlendireceklerini sözlerine ekledi.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X