Bursa’da akıl almaz görüntüler! Ölümüne asker uğurlaması…

İstanbul’da toplu asker uğurlama merasimi yasaklanırken, Bursa’da vatani görevine gidenleri uğurlayanlar hem korona tedbirlerine hem de trafik kurallarına uymuyor. Bursa’da konvoy eşliğinde asker uğurlayan bir grup genç, araçlarıyla girdikleri sokağı trafiğe kapattı. Koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan gençler, ’’En büyük asker bizim asker’’ diye bağırdı. Araç konvoyunda bayrakla donatılan otomobilin camından sarkanlar da tehlike oluşturdu.

Bursa’da akıl almaz görüntüler! Ölümüne asker uğurlaması…

Olay, dün gece Nilüfer ilçesinde meydana geldi.

Bir grup genç, askere gidecek olan arkadaşları için konvoy eşliğinde girdikleri sokağı trafiğe kapatarak sokakta oyun oynamaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sokağı kapatanları uyardı. Polisin uyarısını dinleyen gençler, asker eğlencesini sonlandırarak sokağı trafiğe açtı. Daha sonra konvoy halinde trafiğe çıkan gençler tehlikeli hareketler sergiledi.

O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul’da Valiliğin toplu asker uğurlama törenlerini koronavirüs tedbirleri kapsamında yasakladığı, Bursa’da da aynı tedbirin alınabileceği öğrenildi.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X