Bursa’da akılalmaz anlar! Kaktüsü çaldılar

Bursa’da Cenk Olcayto’nun (54) evinin önünde bulunan saksıdaki kaktüs, kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalındı. Olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa’da akılalmaz anlar! Kaktüsü çaldılar

Olay, geçen ay Osmangazi ilçesi Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi’nde meydana geldi. Cenk Olcayto, evinin önündeki çiçekleri sulamak için çıktığında 10 yıldır baktığı kaktüsün olmadığını fark etti. Güvenlik kamerası görüntüsünü izleyen Olcayto, iki kişinin saksıdaki kaktüsü çaldığını gördü, ardından da polis merkezine gidip, şikayetçi oldu. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bursada akılalmaz anlar Kaktüsü çaldılar

Cenk Olcayto, “İki tane yaşını başını almış adam, gelmiş 10 yılda emek vererek büyüttüğüm çiçeğimi çalıyorlar. Ayıptır, günahtır. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Meraklıysanız sizde yetiştirin. Ben burada emek veriyorum. Evimi güzelleştirmeye çalışıyorum. Nedir bu çiçek hırsızlarından çektiğimiz? Kapımın önü çiçek doluydu ama hırsızlar yüzünden hepsini içeri almak zorunda kaldım. Çok ayıp ve günah bir şey” dedi.

Bursada akılalmaz anlar Kaktüsü çaldılar

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X