Bursa’da alacak kavgasında kan aktı

BURSA’da eski iş yerine giderek arkadaşından alacağı olan 50 lirayı isteyen Erdi K. (32), çıkan kavgada bacağından bıçaklandı.

Bursa’da alacak kavgasında kan aktı

Olay, dün saat 16.00 sıralarında, Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’ndaki pizzacıda meydana geldi. Erdi K., daha önce çalıştığı iş yerine giderek, mesai arkadaşları Eren K. (22) ve Ahmet S.’den, 50 lira olan alacağını istedi. Bunun üzerine Erdi K. ile eski mesai arkadaşları arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Ahmet S., cebinden çıkardığı bıçağı Erdi K.’nin bacağına sapladı. İkili kaçarken yaralı Erdi K., ihbar üzerine gelen ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Erdi K.’nin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, şüpheliler Eren K. ve Ahmet S.’yi yakalayarak, gözaltına aldı.

Öte yandan bıçaklı kavga, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kavga eden tarafları diğer çalışanların ayırmaya çalıştıkları görülüyor.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X