Bursa’da alacak meselesi kanlı bitti

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde alacak meselesinden tartıştığı eski patronu tarafından bıçaklandığı öne sürülen kuaför öldü. Ölen şahsın hamile eşi ise, sosyal medyadan yayınladığı veda paylaşımı ile yürekleri burktu.

Bursa’da alacak meselesi kanlı bitti

İddiaya göre, Çırpan Mahallesi’nde Levent B’ye (46) ait kuaför salonunda çalışan Kadir Alınca (35) bir süre önce işten ayrıldı.

Eski işyerinin bulunduğu mahallede eski patronu Levent B. ile karşılaşan Alınca, alacak meselesinden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Levent B, Alınca’yı bıçakladı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekibince özel hastaneye kaldırılan Alınca, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Levent B. ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti bıçakla gözaltına alındı.

EŞİNDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Öte yandan cinayete kurban giden şahsın eşi 2 çocuk annesi Kader Alınca, sosyal medya da yaptığı paylaşımda yürekleri dağladı.

Alınca, “Canımın içi beni bırakmadın, sen bırakamazsın. Doğacak çocuğumuza söz verdik. Sen ölmedin içimde yaşıyorsun. Ben senin öldüğüne inanamıyorum. Kızımız ve karnımdaki bebeğimiz için ben ayakta duracağım. Sen benim her şeyimsin. Şimdi senden bana kalan hatıraların var. Ama sen hep benimle olacaksın, söz verdik. Benim çocuklarımın babasısın. Ben yıkılmayacağım. Ben güçlü kadınım, senin sevdiğin kadın yıkılmaz. Senin çocuklarının annesi olarak ben senin emanetlerine bakmaktan onur duyuyorum. Hiç bir zaman pişmanlık yaşamadım, yaşamayacağım. Bana çok güzel bir armağanlar bıraktın. Doğacak oğlum bana teselli verecek. Babası gibi olacak. Seni sevmekten hiç bir an bile pişmanlık duymadım, duymayacağım da. Hep seveceğim. Allah’ın sevgili kuluymuşsun, seni hemen aldı benden. Sen bizi hiç bırakmayacaksın biliyorum. Söz verdik, bende seni bırakmayacağım. Doğacak olan bebeğimiz ve kızımız benim ayaklarımı sağlam bastıracak. Ben güçlü anneyim, senin güçlü sevdiğin kadınım. Allah mekanını cennet etsin” dedi.

Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor. Gözaltına alınan şüpheli ise sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X