Bursa’da anaokulu öğrencilerinden örnek davranış

Yunuseli Anaokulu’nda eğitim gören 4-5 yaş grubu öğrencileri, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Bursa’da anaokulu öğrencilerinden örnek davranış

Minik öğrenciler, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Ve Tedavi Merkezi’ndeki hayvanlar için süt ve mama yardımında bulundu. 

Yunuseli Anaokulu öğrencileri, düzenlemiş oldukları ‘Sokak Hayvanları Aç Kalmasın’ kampanyası kapsamında, biriktirdikleri harçlıklarıyla almış oldukları 200 paket süt ve 50 paket kuru mama ile Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti. Sahipsiz hayvanların beslenmelerine katkıda bulunmak amacıyla aldıkları besin malzemelerini barınak yetkililerine teslim eden çocuklar, bazı hayvanları ise elleriyle besledi.

Yunuseli Anaokulu Müdür Yardımcısı Leyla Kılıç, “Sokak hayvanları aç kalmasın sloganıyla yola çıktığımız kampanyamıza, okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz destek verdi. Sokak hayvanlarının beslenmelerine katkı sağlamak için 200 paket süt ve 50 paket kuru mama alarak, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Ve Tedavi Merkezi’ne teslim ettiler. Bir eğitimci olarak tüm diğer okullarda da bu tarz kampanyaların düzenlenmesini ve sahipsiz hayvanlara destekte bulunulmasını temenni ediyorum. Bu kampanyalar, çocuklara hayvan sevgisinin aşılanmasını da sağlıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a da, sahipsiz hayvanların bakımı ve beslenmeleri konusunda yürütmüş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Almış oldukları süt ve kuru mamaları Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Ve Tedavi Merkezi yetkililerine teslim eden anaokulu öğrencileri, daha sonra barınağı gezerek, hayvanları sevdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X