Bursa’da anne ve 2 çocuğunun korkunç sonu!

Bursa’da 24 yaşındaki bir anne kendini asarak yaşamına son verdi. Genç kadının 3 yaşındaki ikiz kızları da evde ölü bulundu. Ekipler, Zahide Kahraman’ın kızlarını öldürdükten sonra mı intihar ettiği yoksa ikizlerin zehirlenmesine dayanamayıp mı canına kıy

Bursa’da anne ve 2 çocuğunun korkunç sonu!

İhsaniye’de oturan 4 yıllık evli Zahide Kahraman (24), bugün öğleden sonra görümcesine ‘hakkınızı helal edin’ diye mesaj attı. Bunun üzerine görümce, hemen ağabeyini arayınca Bursa Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Mustafa Kahraman taksiye binerek eve koştu.

Kahraman, kapıyı açıp içeriye girdiğinde eşini salon girişindeki demir boruda asılı, ikiz kızlarını da yataklarında hareketsiz buldu. İpten indirilen anne ile yataktaki iki yavrusu İhsaniye’deki en yakın sağlık kurumuna götürüldü. Yapılan tüm müdahaleler 3 canı yaşama döndürmeye yetmedi.

Eşiyle aralarındaki geçimsizlik yüzünden bunalımda olduğu öne sürülen Zahide Kahraman’ın, intihar etmeden önce 3 yaşındaki kızları Eslem ve Erçin’i zehirlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak, evde herhangi bir gaz kokusu tespit edilemezken cenazeler otopsi için Adli Tıp’a götürüldü.

Ekipler, Zahide Kahraman’ın kızlarını öldürdükten sonra mı intihar ettiği yoksa ikizlerin zehirlenmesine dayanamayıp mı canına kıydığı sorusuna yanıt arıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X